No puc llegir tot el que es publica

Dia a diaQueden tantes coses bones per llegir… Em passa de vegades que llegeixo algunes ratlles i em pregunto: “qui ho ha escrit, això? És bo”. En descobreixo l’autor, i ara que internet ens posa tantes planes a l’abast, en pocs segons (o en tres clics) en conec la biografia, i les obres completes i tant com hi ha. M’ha passat amb l’Estanislau Torres, i m’han quedat moltes ganes de llegir-lo. Dues cites perquè entengueu què m’ha passat:

Al capdavall, ser català no és cap honor especial (com hi ha algú que sosté) ni és cap deshonor (com també hi ha algú que sosté). Ser català és, simplement, una realitat. Sóc català, sí, i què ? No, no m’enfado, però aquestes petites coses (o no tan petites coses) em fan sortir de polleguera. (Fragment de l’autoentrevista publicada al llibre Els escriptors catalans parlen).

… ­no puc llegir tot el que es publica (…). Altrament, tinc la impressió que molts d’aquests nous valors tampoc no em coneixen a mi ni saben res de la meva obra. Estem tants a tants, doncs: jo no els conec a ells i ells no em coneixen a mi. Potser hi perdo jo, potser hi perden ells, però possiblement hi perdem tots. (Fragment de Dia a dia, Biblioteca Serra d’Or, 2006).

4 pensaments sobre “No puc llegir tot el que es publica

  1. Això és mal comú. El que seria estrany és que algú pogués llegir tot el que es publica. Bé, no seria estrany… és que és impossible :-)

    Això també passa amb els blogs. La de posts interessantissims que em dec perdre cada dia, cada hora, cada minut…

    Però també hi ha qui es perd el meu. Potser hi perdo jo, potser hi perden ells, però possiblement hi perdem tots.

    Bona nit! ;-)

  2. Assumpta: si me n’he perdut, de posts, aquest any… i en aquest món 2.0 és molt difícil “recuperar”. Així que estic d’acord amb la Sophia i la Mireia, cal triar bé!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s